Professional 5014

Automatic LED-Stair-light

Automatisk LED-lys kontroller – «Professional 5014″

Maksimal ytelse og størst tilpasningsmulighet: «5014» Representerer den beste løsningen for ambisiøse prosjekter og et stort utvalg muligheter.

«5020» serien leverer det største utvalget funksjoner av de automatiske trappelys-kontrollerene. Denne har separate justeringsmuligheter for hver enkelt lyspunkt i systemet uavhengig av hverandre. Som et eksempel kan en LED spot som er for lys dimmes ned med denne funksjonen. Videre har den også en «NO-DIMM»-funksjon som gjør det mulig å anvende ikke-dimbare lyskilder. I tillegg bruker «5014» kontrolleren en spesielt følsom sensor-modus som gjør det mulig å forbedre av sensorrekkevidden med opptil 20%.

Kontrollerens 14 kanaler med 500mA per kanal kan belyse selv brede trapper med strømkrevende LED-striper. Kontrollerener selvsagt beskyttet mot kortslutning og overbelastning. Kontrolleren er også kompatibel med installasjoner på 12V eller 24V.

Designet med DIN43880 standard sikkrer trygg montering i sikkringsskap eller fordelingsskap. En annen egenskap er kontrollerens modulære konstruksjon: Dette gjør det enkelt og kostnadseffektivt å legge til ytterligere moduler til systemet. Det gjør det mulig med nesten ubegrensede utvidelser. Derfor kan også fremtidige innovasjoner kobles til kontrolleren uten problemer. På denne måten kan lysanlegget alltid være oppdatert uten å bytte kontrollenhet.

Tysk kvalitet – «Made in Germany» med 3 års garanti.

Enkel å installere – imponerende resultat!

Innhold ved levering: Valgfritt tilbehør: Du trenger også:
  • Kontroller «Professional 5014»
  • To sensor-kabler (3m)
  • Manual
  • To IR-sensorer og én strømforsyning
  • Lys-sensor «Professional»
  • Kabel og utstyr sett
  • LED-spots eller
  • LED-strips

Inkludert 2stk IR-sensorer

60mm firkantet
(selv-klebende)
60mm rund
(selv-klebende)
73mm firkantet
(for 60mm bokser)
73mm rund
(for 60mm bokser)
65x50mm boks

Inkludert én strømforsyning

12V/60W Vegg-kontakt 12V/60W DIN-skinne