LED-kontrollere

 

Perfekt for nye byggninger i høy standard, hoteller eller boligkomplekser.

Kontrollmodulen «Professional» lages med spesielt høy ytelse, noe som gjør den ideell for nybygg i premiumsegmentet eller avanserte utviklingsprosjekter. Kontrollerens modulbaserte konstruksjon tillater nærmest ubegrenset utvidelse og er utformet for å passe inn i standardiserte fordelingsskap. Maksimal effekt er 12W per kanal. Kontrollenheten er egnet for både innendørs og utendørs bruk.

En valgfri skumringssensor kan deaktivere systemet på dagtid, noe som sikrer at belysningssystemet kun slås på når det er nødvendig. Denne fuksjonen, sammen med det lave strømforbruket på bare 0,5W tilbyr dermed store strømbesparelser.

 


Smart-LED

For folk flest

 

Les mer

 

 


Professional 3514Professional «3514»

Kontrollenheten «3514» er i form av ytelse og fuksjonalitet identisk med kontrollenheten «3520», men har 14 LED utganger og er spesielt laget for korridorer eller korte trapper.

Les mer

 

 


Professional 3520

Professional «3520»

Med «3520» serien tilbyr vi nå optimal ytelse samt de grunnleggende funksjonene som er hyppigst forespurt av våre kunder. Høy ytelse i en prisgunstig pakke.

 Les mer

 

 


Professional 5014Professional «5014»

Kontrollenheten «5014» er i form av ytelse og fuksjonalitet identisk med kontrollenheten «5020», men har 14 LED utganger og er spesielt laget for korridorer eller korte trapper.

 Les mer

 

 


Professional 5020Professional «5020»

Maksimal ytelse og størt tilpasningsmulighet: «5020» Representerer den beste løsningen for ambisiøse prosjekter og et stort utvalg muligheter.

 Les mer