Professional 3520

Automatic LED-Stair-light

Automatisk LED-lys kontroller – «Professional 3520″

På grunnlag av et ønske om å hele tiden fornye produktet og et ønske om å svare kundenes krav ble kontrolleren “Professional 3520” utviklet.

For utviklingen av denne kontrolleren har både lang erfaring på området og en rekke positive tilbakemeldinger fra kundene vært viktige faktorer. Det nyeste produktet i «professional» serien fra Interactive Furniture tilbyr nå optimal ytelse samt de grunnleggende funksjonene som er hyppigst forespurt av våre kunder. Som et eksempel kan vi nevne belysning av øverste og nederste trinn i trappen. Alt dette tilbys nå i en prisgunstig løsning med høy ytelse.

Kontrollerens 20 kanaler gjør det mulig med belysning av lange trapper som man kan finne i gamle bygninger med stor takhøyde. Med 350mA per kanal kan man belyse opptil 1 meter brede trapper med LED-striper. I tillegg er kontrolleren selvsagt beskyttet mot kortslutning og overbelastning. Kontrolleren er også kompatibel med installasjoner på 12V eller 24V.

Designet med DIN43880 standard sikkrer trygg montering i sikkringsskap eller fordelingsskap. En annen egenskap er kontrollerens modulære konstruksjon: Dette gjør det enkelt og kostnadseffektivt å legge til ytterligere moduler til systemet. Det gjør det mulig med nesten ubegrensede utvidelser. Derfor kan også fremtidige innovasjoner kobles til kontrolleren uten problemer. På denne måten kan lysanlegget alltid være oppdatert uten å bytte kontrollenhet.

Tysk kvalitet – «Made in Germany» med 3 års garanti.

Enkel å installere – imponerende resultat!

Innhold ved levering: Valgfritt tilbehør: Du trenger også:
  • Kontroller «Professional «3520″
  • To sensor-kabler (3m)
  • Manual
  • To IR-sensorer og én strømforsyning
  • Lys-sensor «Professional»
  • Kabel and utstyr sett
  • LED-spots eller
  • LED-strips

Inkludert 2stk IR-sensorer

60mm firkantet
(selv-klebende)
60mm rund
(selv-klebende)
73mm firkantet
(for 60mm bokser)
73mm rund
(for 60mm bokser)
65x50mm boks

Strømforsyning

12V/60W Vegg-kontakt 12V/60W DIN-skinne