Tilbehør

Tilleggsmodul (6 kanaler) for «Professional» serie

6-channel LED-module for the controller
Alle «Professional» LED-kontrollere (14/20) kan med denne tilleggsmodulen koble til ytterligere 6 kanaler. Du trenger bare feste denne til hovedkontrolleren og den vil automatisk gjenkjenne og konfigurere enheten. Ved å bruke denne kan kontrolleren «5014» utvides til 20 kanaler og «5020» utvides til 26 kanaler. Varianter opp til 38 kanaler er tilgjengelig på forespørsel.

Tilleggsmodul – Bevegelsessensor

Motion-sensor module for the controller
For å bruke denne modulen monteres en ekstra bevegelsessensor (inkludert). I kombinasjon med tillleggsmodulen sikkrer bevegelsessensoren at lyset forblir aktivt så lenge det er noen i trappen. Dermed er en «flytende» lyseffekt mulig uten fare for å bli stående i mørket.

Bevegelsessensoren er i dette tilfellet ikke ansvarlig for innkobling av lysene, det bare styrer prosessen med å slå de av riktig. Dermed sikres det at den trinnvise lyseffekten fortsatt aktiveres kun presist via IR-sensorer når noen går inn i trappen – ikke ved et uhell hvis noen passerer området nær trappen.

 


Tilleggsmodul – Alarmtilkobling

Alarm-contact module for the controller
Denne tilleggsmodulen gjør det mulig å koble et brannvarslingssystem til LED kontrollern. På denne måten kan en viktig sikkerhetsfunksjon kobles til trappelysene.Når alarmen går blir automatisk alle lysene slått på med full styrke. Således blir alarmen indikert med et synlig signal i tillegg til de vanlige akustiske signalene. I tillegg viser et litt nedtonet, gjentagende lyssignal riktig rømningsvei.

BUS-Tilkobling for «Professional» kontroller

Bus-connector for the controller
Denne brukes for tilkobling av tilleggsmoduler.

Oppgradering til ABUS IR-BREAK-BEAM

Upgrade to a ABUS IR-break-beam
Erstatter én bevegelsessensor med ABUS IR-break-beam sensorer.

Leveres kun i kombinasjon med et komplett sett i «Professional» serien.

 


Oppgradering til ABUS dør-kontakt

Upgrade to a ABUS door-contact

Erstatter den ene bevegelsessensoren med en dør-kontakt.Leveres kun i kombinasjon med et komplett sett i «Professional» serien.